Thursday, June 23, 2011

23.juuni - sporti rohkem kui rubla eest

Naisteseltskonnaga toimub võistlus "vähemalt 25h trenni viie nädala jooksul". Kui kolmanda nädala lõpul oli mul teha veel vaid veidi üle kaheksa tunni, siis neljanda nädala lõpuks oli puudu veel peaaegu seitse tundi. Seda see looderdamise nädal vahepeal tegi... :S Ja nüüd olen ma hädas, sest aeg tiksub armutu kiirusega.

Eile päeval käisin jooksmas. Meenutades viimaste jooksutiirude tempot tundus paras valik üheksa kilomeetrit. Noh, et siis saab ilusti tunni täis. Aga olin üle hulga aja jälle veidi kärmem, peaaegu oma normaaltempos jälle. Ja pulsiga olin rahul. Tuul puhus nii parasjagu külje pealt, et mõlemat pidi oli tunne natuke vastu puhuvast tuulest. Suurem soomlaste seltskond "Ilta Sanomate" helkurvestides oli väikeste gruppide kaupa liikvel - nemad ergutasid ka ja päris lahe oli. Tunne oli kokkuvõttes parem kui viimasel ajal üldiselt.
Jooksu siis 9km ja 56min. http://connect.garmin.com/activity/94085288 Lõpetuseks tegin veel sulghüppeid, et tund täis saada. Kekslemise ajal veel mõtlesin, et äkki teen midagi valesti. Tuni jooksul jõudsin ligi 140 korda "põrkuda". :)

Õhtul, kui lapsed magama olid läinud, siis läksin väikesele jalgrattasõidule. Tagumik oli päris hellake eelmisest õhtust, seetõttu kiirust väga taga ei ajanud, vaid pigem keskendusin võimalikult mõnusamale äraolemisele. Distants oli kah hästi valitud (kes mind ikka kiidab, kui ise seda ei tee :P) - minnes pigem veidi ülesmäge ja vastutuul ning tagasi valdavalt pärituules ja lauskjalt allamäge. Viimane minut "spurtisin". :)
14km ja 45min. http://connect.garmin.com/activity/94259671

No comments:

Post a Comment