Wednesday, May 6, 2009

Hansapanga tervisejooks 1_2009

Täna jälle natuke sportlik. Esmaspäeval rääkisin mehele, et sel nädalal algavad juba jälle Hansapanga tervisejooksu etapid. Tänaseks olin selle loomulikult unustanud, aga mees tuletas koju jõudes meelde ning kuna esimene etapp on traditsiooniliselt siinsamas Pirital, siis oli ka hea lähedal minna. Kellal kajastub minek vankriga, paus, jooks, jälle paus, ning tagasitee vankriga. Jooks pisike lühike. Pean häbiga tunnistama, et jube kiirelt tekib "mittejooksmise-harjumus" ikka. Esimese kilomeetri poole peal mõtlesin, et äkki kõnniks ka natuke... Aga olen täitsa uhke, sest sain endast võitu ja ei teinud seda. Lasin aga jälle tempot maha ja tegelikult täitsa nautisin seda sibamist. Ilm oli jahe, kuid joostes hakkas vägagi soe. Kogu "üritus" näha siis siin: http://connect.garmin.com/activity/5986917

Mulle meeldib ka tegelikult "linnamaastikul" rohkem joosta, kui pehmel pinnasel. Mees vahel ikka ütleb, et võiks jalgu hoida, aga ma ikka jälle leian end tee ääre pealt jooksmast muru asemel.
Kui inimesed, kes on registreeritud ja ei saa osaleda on nõus sellega, et nende nime kasutades jookseb keegi väga aeglaselt, siis oleks see ju täitsa tore.

No comments:

Post a Comment