Monday, March 14, 2016

14.märts - Siis kui aeglaselt on liiga kiire

Olin tubli ja käisin ka reedel sibamas. Jalad olid väsinud, kuid nagu ikka, läks lõpupoole kergemaks.
Nädalavahetusel see-eest sportlikus mõttes looderdasin. Loomaaiaskäik ja muidu ringisibamine ei ole ikka sport vaid lihtsalt natuke liikumist.

Täna oli piiga Viimsi keskuses asuvasse mängutuppa sünnipäevale kutsutud. Tegin siis ausa näo ette ja läksin MyFitnessisse "tutvumistrenni". Kahju, et seda vaid kord kasutada saab... :P
Plaan olisuurepärane - mul on palju aega, jooksen pikalt. Kuid juba esimese paari kilomeetriga meenus, et jooksulindil on palju keerulisem joosta. Kui ei ole harjunud. Ning kuna mul oli viimasest korrast ikka väga palju möödas, siis oligi väga keeruline ja raske. Alustasin 8.2km tunnis tempoga ning siis natukehaaval tõstsin seda ning lõpetasin 10km tunnis tempoga. Viimased 30sek ajasin tempo 11.5 peale. Seega jäi pikast jooksust järgi 40min ja 6km. Seejärel kõnd 25min. Algul aeglaselt, siis natukehaaval kiirendades ja viimased  minutid uuesti kergelt joostes. Natuke "cool down’i" ja tund läinud ning minul käis pea ringi ja jalad tudisesid. Veider ikkagi, et väljas on sama tempoga kõvasti lihtsam. Täna võitlesin päris mitmetel (ja liiga paljudel) hetkedel kiusatusega lõpetada.

Natuke sikutasin ka hantleid ja oligi poolteist tundi läinud ja mina täitsa väsinud.

No comments:

Post a Comment