Friday, August 19, 2011

19.august - Veel üks tavapärasest pikem ring

Kolmapäeval oli tuhat toimetust ning tervisejooksule ei jõudnud. Eile hommikul aga tegime kiire kontrolli ning selgus, et mitte keegi meie võistkonnast ei olnud jõudnud. :ahjaa: Veidi hiljem tuli siiski info, et kaks inimest lähevad.
Õhtul siis sättisin end valmis. Kuna mehel pidi tähtis kõne olema, siis teadsin, et lähen jooksma vankriga. Ning jätsin pulsivöö panemata. Mis sellest ikka vaadata, kui vankriga läbimiseks mittemõeldud rajal rassides pulss taevasse tõuseb. :D Viimasel minutil aga selgus, et mehe kõne jääb ära. Seega jooksin üksi ja vabalt. Natuke kiirustasin, et õigeks ajaks tagasi jõuda, kuid mitte liiga. Olemine mõnus. Kuna neljapäeviti on rajal enamasti tervisekõndijad ja ma mõned minutid enne ametlikku algust kohale jõudsin, siis olin igatahes esimene, kes üle finišijoone astus. :P
Kolm ja pool kilomeetrit ning aeg 21:14 http://connect.garmin.com/activity/107687240

Täna hommikul siis jälle põnnid lasteaeda ja ise jooksma. Võib olla seetõttu, et eelmisest päris pikast jooksust vaid neli päeva möödas. Võib-olla millegi muu pärast, kuid väike väsimus oli sees. Ilm täna otseselt ei soosinud. Tuul oli suhteliselt tugev ja puhus vastu ka mere ääres (mitte ainult Lasnamäe serval). Valdavalt paistis päike. Mis oli omamoodi veider - taevas oli pilverüngastest paks, kuid minu peale paistis ikkagi erk ja soe päike. :P Kahe erandiga - kui Lillepi pargist läbi jooksin, sadas vihma, mis lõppes sisuliselt koheselt peale promenaadile jõudmist. Ja mõned hetked peale tornide väljakule jõudmist hakkas taas sadama. Ning sealt jooksin siis sisuliselt koju välja saadetuna vihmast.
Kaheteistkümnenda kilomeetri lõpupoole mulle helistati ning ilmselt läks telefoni õngitsedes kell kinni. Tööle panin selle uuesti peale kõne lõppu, seega umbes pool kilomeetrit jäi nii ajas kui ka distantsis kajastumata. Ja üsna kohe peale kõne lõppu saabus "suur laiskus". Sellest hetkest peaaegu lõpuni välja võitlesin ma tüdimusega ning tahtmisega kiirelt koju pääseda. Natuke uhke ka, et siiski vastu pidasin. Natuke kahju, et selle kehva tuju pärast paarist kohast umbes sajameetrised otseminekud tegin (näiteks Šnelli tiigi ääres). Kui ei oleks teinud, oleksin 20km kokku saanud. Kesklinnas (peamiselt siis alates 16'dast kilomeetrist) jäin jälle päris pikalt fooride taha. Kuid kui vaadata kella pealt keskmist liikumise aega, siis on heameel tõdeda, et jooksutempo väga ei aeglustunudki. :)
Üldine tempo siiski nõmedalt aeglane ja pulss ebameeldivalt kõrgevõitu. Aga mis ma ikka virisen - selline see olukord praegu on ja siis tuleb lihtsalt mängida selliste kaartidega, mis hetkel käes. :)
Kokku 19,25km (pluss umbes 500m) ja aeg 2:02:24 (pluss umbes kolm minutit, ütleb telefon kõne ajaks). http://connect.garmin.com/activity/107687227

No comments:

Post a Comment