Saturday, April 20, 2013

20.aprill - Olen natuke tubli olnud

Eile hommikul olin siis juba natuke ette valmistatud selleks, mis mind ees ootab. Kell helises 6:20, umbes poolest olin väljas. Hommik oli karge. Ärkamine võttis aega. Esimesed kilomeetrid olid aeglased, kuid mingil hetkel läks kergemaks. Tuul oli tugev, kuid olemine mõnus. Umbes kolmveerand tundi ja varasema sama raja  läbimise põhjal umbes 6,3km.

Täna Stroomi kergliiklusteel. Alustasin suvehooaega. Mis tähendab seda, et läksin jooksma lühikestes pükstes. Rannas oli taas päris tugev tuul, kuid jahe ei olnud ühelgi hetkel. Kuna kella ei olnud, siis jooksin puhtalt enesetunde järgi ning enesetunne oli hea. Täna oli tõesti mõnus-mõnus. Lippasin Merirahuni (sadakond meetrit mööda ka, et mitte ühte väljakeeravat autojuhti narritada) ja siis tagasi. Tagasiteel oli tuul tagant. Soe hakkas. Algul võtsin jope luku lahti, siis aga võtsin jope päris ära ja sidusin vööle. Niiiii mõnus. Ainult see parem käsi, mis lühikeses pluusis joostes pikemal maal alati haiget saab, hakkas lõpus endast märku andma. Pole veel harjunud ilmselt, et lühikese pluusiga joostakse.
Auto juurest lahkudes muusikat tööle pannes oli kell 13:58. Tagasi jõudes oli kell 15:00. Mis on ebaloogiline. Sest Merirahuni ja tagasi on kümme kilomeetrit. Ilmselt isegi veidi rohkem. Ja ma ei jookse praegu nii kiirelt. Aga pole nagu ülearu ka mõtet pead vaevata. Sest jooks oli imehea!

No comments:

Post a Comment