Sunday, April 27, 2014

27.aprill - Taevas olgu kiidetud spordimuttide eest

Imelise ilmaga nädal on olnud. Mis on täiesti plaaniväliselt kulgenud. Lühikokkuvõttes oleksid märksõnad: väga paha tuju, neiu hankis kõhuviiruse, poja sai ka kõhuviiruse.

Eile varahommikul oli jooksutuju, keskhommikuks see tuju haihtus. Päeval siiski pool-vägisi end uksest välja ajasin. Soe, mõnus. Tuul oli teiselt poolt kui tavaliselt. Mis tähandas, et õrnalt oli tuult tunda vangla juures ja tunnelites, kuid Järvena ääres olitavapärase vastutuule asemel hoopiski tuulevaikus (jooksu mõttes, sest taganttuult ju tähele ei pane).
9km ja 57min http://connect.garmin.com/activity/487563079

Täna uuesti väikesele ringile lõuna ajal. Nagu ikka olid jalad alguses veidi imelikud. Pahkluu juurest väsinud ja puha, kuid see tunne läheb üle. Jooksin tempot vaatamata, lihtsalt, et oleks mõnus. Ja kui hakkasin lähenema kohale, kust tagasi pöörates oleks kokku tulnud 8,5-9km... jäin mõtlema. Olin spordimuttidele küll juba öelnud, et sel nädalal ilmselt kukun väistlusest välja, sest ei saa normi täis, kuid... Jäin mõtlema, et kui Järve ringile minna (ja veel aeglasemalt joosta), siis oleks lootust... Ja nii ma siis läksin. Tegelikult oli mõnus, kuid kinnitust sai ka fakt, et nii soojal päeval võik üle tunni kestval jooksul ikka juba miskit joodavat kaasas olla. Paaril viimasel kilomeetril oleks juua tahtnud. Aga elasin üle ja mis kõige parem - sain oma miinimumaja ka tehtud. Väga uhke ja mõnus tunne. :)
13km ja 1 tund 27min http://connect.garmin.com/activity/488196238

No comments:

Post a Comment