Saturday, November 19, 2011

18.november - Hommikune ujumine

Täna siis taas ujumine.
Soojenduseks 200m omal valikul. Mina ei osanud midagi originaalset välja mõelda ning tegin 2*75m krooli ja 25m seliti.
Esimene ülesanne: 2*200mkrooli, 25m krooli käed rusikas, 50m hingates üle viie ja 25m käed rusikas. Kuna ma pean nagunii kiiremini liigutama, siis oli see päris väsitav ülesanne. Teist korda rusikateni ja seejärel üle viie hingamiseni jõudes oli küll tunne, et oi-oi-oi... Aga omaenda piirituks üllatuseks sain peaaegu hakkama. keeramise ajal hingasin valesti, sest jõudsime sinna Maariga koos ja ei tahtnud kokku põrgata ning tagasiteel tegin ka ühe "kaks korda järjest ühele poolele" hingamise vahele. No mis sa hädaga teed, kui õhk otsa saab.
Teine ülesanne oli 700m punniga krooli kätetöö harjutamiseks: 175m teine tsoon, 25m maksi, 175m kolmas tsoon, 25m maksi, 175m teine tsoon, 25m maksi, 75m neljas tsoon ja 25m maksi. Minu maksimaalne on tegijatega võrreldes loomulikult suht naljanumber, kuid kui lõpetasin, olid käed päris väsinud. :)
Siis veel kiire 50m suplust ja oligi aeg välja ronida, sest tugevate grupi trenniaeg juba algas. :)

Iseenesest oli tore ja mõnus. Nädala pärast on trenni asemel klubi sünnipäev. Homme on triatlonihooaja lõpuüritus. Mis on ahvatlev, kuid kahe tõbise suslikuga... Njah, peab mõtlema.

No comments:

Post a Comment