Tuesday, December 27, 2011

27.detsember - Jõulunädala sport

Kipun viimasel ajal arvutiga pahuksis olema ning seetõttu tekivad viivitused ka kirjutamises. Ja ega väga palju ju kirjutadagi pole...

Esmaspäeval oli ujumine. Soojenduseks oli 300m krooli erinevates vahemikes (mida ma kahjuks nüüd, nädal hiljem enam ei mäleta). ja põhiharjutus oli 3*500m järjest. 250m II tsoon, 100m III tsoon, 100m IV tsoon ja 50m seliti. Mis oli minu jaoks üllatav - peale seliti ujumist oli jube raske uuesti krooli üle minna - pea hakkas ringi käima jubedamalt. Mina just arvasin enne pihtahakkamist, et seliti on hea kiirest pulsist taastuda ja siis aeglasesse ujumisse minna... Aga näe, mis välja tuli.
Lõpetuseks veel 100m suplust ja valmis.

Neljapäeval oli ÜKE. Kuna Liilian pidi treenerite koosolekul osalema, siis tegime asju teises järjekorras kui tavaliselt, kuid siiski kõik tavapärane - soojendusjooks, jooksuharjutused, venitused, staatilised harjutused ning pulsi-kontrollimise jooks. Peale trenni veel 20min kiiret kõndi, et koju jõuda. Ja siis juba jõuluaeg ühenduses kõhuviirusega, mis tähendab seda, et rohkem sporti ma vahepeal teinud ei olegi. Täna meelitab veidi tormituule kiuste välja - eks paistab, kas leian hetke ilma-valguse-lapsehoidja koostöös, mis soosib hullu mõtet.

No comments:

Post a Comment