Sunday, December 4, 2011

4.detsember - Teine advent võiks ju veidi optimistlikum olla...

Meie treeningute aegu muudeti. Kahjuks mitte mulle sobivamas suunas. Siiski oli neljapäeval korralik plaan - võtan lapse veerand kuus lasteaiast peale kui tema sporditund lõppeb ning siis on meil 40minutit läbi tipptunni koju jõudmiseks ja ma ise lippan kohe trenni edasi. Plaan oli hea, kuid kuna samal õhtul umbes pool tunnikest varem toimus kesklinnas surmaavarii, millest mina sain aimu veidi liiga hilja (reguleerima hakati politsei poolt vaid hetk enne meie kesklinna jõudmist, seega tundus Peda juures asi lihtsalt veel sandilt kulgeva tipptunnina. Aga kui ma 35min hiljem ei olnud ikka veel Hobujaama jõudnud ning tegutsesin pingutustega selle nimel, et poeg tagaistmel politseivilkurite nautimise kõrval sealsamas maas lebavat verist tompu ei näeks (meil kulus ligi veerand tundi, et läbida sadakond meetrit avariipaiga kõrval)... Mingil hetkel hakkas mulle pärale jõudma, et kui ma trenni üldse lähen, siis jään kolmandikust ilma... Ja kui me siis lõpuks koju jõudsime, siis ei olnud minus enam ettevõtlikust, et taaskord autonina kesklinna poole keerata ja trenni minna.
 
Väikeseks kompensatsiooniks käisin siis reede hommikul jooksmas. Oi kui raske oli. Jaksu ei olnud, pulss kerkis olematu tempoga kõrgele. Kiiremini ka ei saanud, sest siis kippus juba silmade ees täpiliseks minema. Tegin oma ringi ära, aga tavapärast rahulolutunnet ei kaasnenud. :S 

Laupäeval oli ujumine. 
Ka see trenni aeg oli muutunud. Ning väikese segaduse tõttu olime koos noortega ning ka paar väga tugevat olid meiega koos. Olime esialgu viiekesi rajal. Põhiujumise ajaks läksin esimesele rajale, sest seal oli üks meie grupi algajamatest ning üks noortest. Vähem kokkupõrkeohte. :)
Soojenduseks 300m: 50m krooli, 25m käed rusikas, 25m vesipallikrooli.
Põhiülesanne 2*800m. Esimene kord abivahenditeta, teine kord labadega. 200m pulsiga 23, 200m pulsiga 25, siis jälle 200-23 ja 200-25. Iga kahesaka lõpul 25m maksimumi. Minul jäi labadega ujumisel lõpust 100m tegemata, sest ei jõudnud. Suplus ning välja. Vähemalt oli mõnus enesetunne tagasi. 

No comments:

Post a Comment