Monday, April 30, 2012

20.aprill - Ujumine ruudus

Vahepeal on olnud kaks ujumistrenni.
Laupäeval varasesse trenni astudes (sest meie oma trenni lõpuajaks pidin juba lastega koos nukuteatris olema) oli väga meeldiv kuulda Liiliani lauset: "Pikk ja rahulik ujumine". Aga naiivne rõõm ei kestnud kaua. Jah - ujumine oi pikk - 1000m. Jah, ujumine oli rahulik - II tsoon, aga.... Ujumine oli 4*250m. 25m parema käega, 25m vasaku käega, 25m käed rusikas, 25m sõrmede vedamist, 50m juurdeviimisega ja 100m krooli.
Kui see valmis sai, siis tuli veel 6*200m puntsuga, käte tööd jälgides, intervalliga 20sek.. 150m aeglaselt ja 50m veidi kiiremini. Appike, sain aru küll, kui valsti käed käeivad. Aga hoolega kontrollimine ja püüdlikult liigutamine, et ehk läheb õigesti... Ikka väsitav oli kohe. :D viimasest korrast jäi pool tegemata, sest ei jõudnud. Väike suplus ja välja.

Täna oli taaskord puhkenädal. Seega oli mul vaim valmis (niivõrd-kuivõrd) selleks, mis ees ootamas.
Soojenduseks 5*100m. 25m krooli, 25m krooli jalgu, 25m pikk tõmme, 25m kiirenevat.
Seejärel 12*25m maksi intervalliga 45sek. Üllatus-üllatus - see 45 sek oli väga tänuväärne aeg. Kuni lõpuni suutsin kiirenused ära teha ühe, vahel ka kahe hingamisega. Kaheksandal korral võttis Liilian aega - 21sek. Ja lõpus ma ei ujunud jõuga lõpuni, vaid "liuglesin", mis pidi olema väga vale lähenemine aja peale ujudes. :D
Siis 300m III tsoonis - see oli üksjagu raske. Selline tunne oli, et pulss oli täitsa laes. :)
Ja siis (mina juba mõnulesin ette, et saab rahulikult ujuma, sest on kiire pulsiga palju tööd tehtud) tuli us ülesanne - veel 8*25m maksi intervalliga 45sek. Need said ka tehtud, aga lõpus olin ikka päris väsinud. :)
Ja lõpetuseks siis puntsuga 400m. Üks ring pikka tõmmet, teine ring kiiret tõmmet (ehk siis tavaliselt, sest pulss pidi madal olema).
Lõpetuseks veel suplus ja oligi tund läbi.

No comments:

Post a Comment