Friday, May 4, 2012

4.mai - Järve mets

Eile taas ÜKE ja taas Järve metsas.
Asukoht iseenesest ju mõnus, ainult et jala minnes tuleb lõpus teha kas suur ring või natuke autode vahel seigelda. Sain kuue paiku kodust minema ja tegin väikest sõrkjooksu. Kahekümne minutiga olin kohal. Väikesed soojendusharjutused ja siis grupp koos soojendusringile. Jooksime kõik koos ja lobisesime maast ning ilmast.
Seejärel jooksuharjutused. Natuke raskemad, kui viimasel ajal olnud on ja rohkem ka, aga mõnus oli ja hea tunne oli neid teha. Mis oli mõnevõrra üllatav, sest kurgus pesitseva külmetuse tõttu oli mu pulss iseenesest täiesti ebaadekvaatne - kaks kiiremat liigutust ja 150 oli juba käes.
Siis pulsijooksu poolteist ringi. Enesetunne hea, loba jätkus, aga vot pulss... Nojah. Igatahes ei olnud ta II tsoonis (kui ta teoorias oleks olema pidanud).
Lõppu siis veel venitused ja suurem šokolaadisöömine (Üks poistest tõi sünnipäeva puhul kastitäie Snikersi šokolaade ja neid me siis mugisime). Koduteel taas Maariga Alevi tänava otsa juurde ja sealt sõrk koju. Tuul oli vastikult külm. Lühikesed püksid olid ok, aga käed külmetasid kohutavalt.

Praegu tundub, et pühapäevasele Kiili duatlonile lähen ma vastu nii, et olen kaks korda ratta seljas istunud. :P

No comments:

Post a Comment