Thursday, August 5, 2010

5.august

Täna siis üle mitme päeva väike jooks. Võtsin kergelt. Osalt ka seetõttu, et mehe vanemad käisid lapsi vaatamas ning mina sõin neile süüa tehes ja nendega koos seltskonna mõttes ning peale nende äraminekut kausse tühjaks ja... Ühesõnaga sõin palju ja see ei ole hea enne jooksu.
Algul oli samm veidi ebalev. Jalg otseselt valu ei teinud, kuid tunda andis kegelt. Nagu selline väsinud valu oleks sees olnud või... No raske seletada. Aga üllatavalt hästi pidas vastu. Ilmselt oli mul hirm tegelikult isegi suurem, kui valu. Ning kui hirm vaikselt üle läks, siis läks samm kindlamaks ning olemine paremaks.
Jooksu kohta polegi suurt midagi öelda. Ainult taaskord sai kinnitust fakt, et mul ei tasu hakata vaistu peale otse minema. Kokkuvõttes väga suurt ringi küll ei tulnud, aga seda ainult tänu sellele, et ma ei pidanud tagasi minema. Mingid noormehed grillisid sügaval "eikusagil" kuhu sattusin. Küsisin neilt, et kas saaks kuidagi otse läbi. Juhatati mind siis aia äärde. Aia ja kuuri vahel oli tõesti umbes 30 sendi laiune vahe. Surusin end sealt läbi ja jätkasin teed. Järgmine kord lähen siiski ilmselt kusagilt mujalt. Täna kokku 6,28km ja aeg 38:26 connect.garmin.com/activity/43281211

No comments:

Post a Comment