Wednesday, September 1, 2010

1.september

Numbrites vaadates tundub maratoni kiirelt jooksmine kuidagi lihtsam...
Tegelikkuses ma arvan, et prooviksin esimesed 25-30km joosta umbes 6:30-6:45 kilomeetrile (keskmiselt) ja eks siis edasi paistab. Mees arvab, et peaks pigem veidi aeglasemalt, kui kiirustades. Küllap saame sel teemal veel jooksu ajalgi diskuteerida. Tegelikkuses olen arvutanud nii ja teistpidi ja mu eesmärk on siiski lõppu jõuda ja tunda, mida maraton endast üldse kujutab. Kui peaksin alla viie tunni lõpetama, siis loen selle vist oma isiklikuks maailmaimeks. Aga proovin ajale mõelda siiski pigem joostes ja tagantjärgi. Muidu hakkan alguses rabelema ja tapan end ära.
Viimases ajakirjas Jooksja, mille mees mulle tõi, on maratonile päris palju juttu pühendatud ning sealt sain päris mitu head mõttetera ning ideed, millele tähelepanu pöörata.
Ning ajakiri Üks lubas artikli "kuidas toimida viimasel nädalal enne maratoni". Paberkujul ajakiri tuleb välja küll vist peale maratoni, aga nad pidi proovima elektrooniliselt artikli ikka ennem välja panna. Käingi aeg-ajalt FB's nillimas, et kas on juba.

No comments:

Post a Comment