Wednesday, March 28, 2012

28.märts - Niru nädal

Alustaks kohe vabandustega - tervis on vilets olnud, tegemist on palju olnud ja mees on kodust ära olnud ja... Ja no laisk olen ka.

Neljapäeval oli ÜKE.
Mis iseenesest oli ok ja vahva, aga vot kui tuli lihasvastupidavusjooksu aeg, siis ütles mu seedimine üles. Pole seda juba päris ammu juhtunud, seetõttu oli jälle "taasavastatud üllatus", kui kiirelt vahel on vaja vetsu jõuda. :S Pärast jooksin oma kolmandas pulsitsoonis jooksu ära, aga eriliselt mõnus see just ei olnud.

Laupäeval ujumine.
Soojenduseks 300m. 3*75m krooli + 25m kiirenevat.
Ja seejärel kiirusujumised. Plaan oli 6*100m maksi intervalliga 50m suplust. Esimese tegime ära - aega ei võetud, kuna poisid suutsid valestardi teha. :) Peavalu, mis tunni algul lihtsalt tuikas, muutus märgatavalt teravamaks. Teine kord - aeg 2:06. Olemine läheb järjest sandimaks. Kolmas kord - aeg 2:10. Kuivõrd start antakse kõigile koos ja mina olen konkurentsitult kõige aeglasem (35-15sek umbes teistest maas), siis tunnen end veel totaalse pidurina. Lisaks peavalule kisub silmade eest mustaks. Kuivõrd ma tõesti ei salli aja peale ujumisi, siis "andsin alla". Jätsin teised edasi ujuma ja ise läksin algajate rajale vaheldumisi II ja III tsooni ujumisi tegema. Isegi need tundusid ellujäämiskoolina ning head tunnet ei olnud. :S

Esmaspäeval taas ujumine.
Soojenduseks 400m. 4*25m üle kolme, 25m üle viie, 25m üle kolme ja 25m üle seitsme hingamist. Üle seitsme ei olnud kerge, kuid sain hakkama. Uhke!
Seejärel 2*800m III tsoonis. Esimene abivahenditeta, teine labade ja punniga. Ja vot siin tundsin end hästi.Vahepeale 50m seliti. Jõudsin ilusti valmis, III tsoon on jõukohane ja sain ka lõpusupluse tehtud.

Täna käisime mehega koos Pirita Topsi ujumas.
Jälle niru olemine. Peas surub vastikult. :( Esialgu ei saanud ka prille üleüldse pidama. Ikka iga ringi järel kallasin vett välja ja kirusin. Siis käisin vahepeal aurusaunas istumas - nii mõnus oli pead toetada ja lihtsalt olla. Ja kui pärast "külma" vette tagasi läksin, oli olemine kuidagi parem. Plaanisin 500m ujuda, aga lugemine läks sassi ja ilmselt sai ligi kilomeeter tehtud. Kuidagi ludinaga läks. :)

Millalgi tuleks jooksma ka minna ikka lõpuks jälle. :)

No comments:

Post a Comment