Wednesday, January 12, 2011

12.jaanuar

Minul oli siis täna esimene ÜKE.
Praegu olen läbi nagu läti raha. Nii põhjalikult venitanud ja niiiii palju hüpanud, painutanud ning pingutanud ei ole ma.... Ei olegi vist. Või kui, siis 2004 aasta lõpus joogatrennides.
Trenn kestis poolteist tundi, mitte tund nagu arvasin. Kõigepealt soojendusjooks, siis venitused ja järjest harjutused: kosmonaut (hüpe üles, tugilamang, soovi korral kätekõverdus ja jälle hüppele. Oluline on teha seda ühtlases tempos. Esimesed kolm hüpet mõtlesin, et miks teised küll virisesid enne harjutust, aga kui 45 sekundit täis sai, siis juba teadsin :P), siis seljalihased, kõhulihased. Sama ring uuesti ja lõppu jalgadele (kui ma nüüd valesti ei ütle) staatiline harjutus.
Seejärel jooksuharjutused - põlvetõste, sääretõste, hüpped, kargamised ja veel kümmet erinevat moodust. Mõni kergem, mõni raskem, mõni esmaproovimisel suisa võimatu.
Seitse minutit jooksu ning taas harjutuste ring ja jälle jooks. Lõpus taas venitused ning lõdvestusharjutused.

Trenni läksin ja trennist tulin kiirkõnnil jala, seega tugev kaks tundi ja natuke peale ponnistamist täna. Igatahes tunne on selline, et homme annavad mõnedki lihasgrupid endast märku. Aga tegelikult on mõnus.

No comments:

Post a Comment