Saturday, June 25, 2011

25.juuni - Ikka edasi..

Kui eile õhtul otsustasin, et peale suurt söömist ja lastega õues sehkendamist enam jooksma minna tõesti ei taha (lisaks oli kõht kodusest grilli-jaaniüritusest üsna viimse võimaluseni täis söödud), tundus, et teen võistlusega lõpparve. Aga täna päeval oli taas tuju reibas ning jooksulust jalges ning piiga uneajal end ringile sättisin.
Kui juba, siis juba ning suundusin suuremale sooringile, et ei tekiks kiusatust varem tagasi keerata. Aga see oli täna liigne ettevaatusabinõu. Tõeliselt hea tunne oli joostes. Mõtted liikusid omasoodu ja jalad muudkui astusid. Samas tundub, et peaksin hakkama sagedamini ka Tallinnas selliseid kümne-kaheteist kilomeetriseid jookse tegema - kusagil lõpus tuli suht järsult väsimus peale. Kuid see poleks tohtinud ju tulla veel. Alles kusagil kahekümne viienda kilomeetri paiku on lubatud pulsil tõusma hakata väsimusest. :)

Täna siis jooksu 10,4km ja aeg 1:05. http://connect.garmin.com/activity/94655444 Lisaks tegin veel kolm ringi sulghüppeid ja venitusi-painutusi.

No comments:

Post a Comment