Saturday, September 24, 2011

24.september - Ringike vanadel radadel

Eile pärastlõunal jäi mees tirtsukesega koju ning mina läksin pojale lasteaeda järgi. Parkisin ära ning enne lasteaeda sisse minekut tegin väikese jooksutiiru ringrajal.
Tempo oli aeglane. Esimese kilomeetri jooksin meelega aeglasemalt, teine ja kolmas tulid tänu vihmale ja tugevale tuulele ise aeglased. Lisaks hakkas tekkima tunne, et ainult tuttav ringike teed pidi jääb liiga lühikeseks ning põikasin metsa. Tahtsin jõuda diagonaalis selle suure jalgrajani, mida pidi sageli kõndinud-jooksnud oleme, kuid seda ma üles ei leidnudki. Päris täpselt aru ei saa, kuidas. Ei mäleta, et see oleks varem teest nii kaugel olnud... Aga ju siis oli...
Igatahes ekslesin veidi metsas. Pirita künkakesed on jälle mägedeks muutuma hakanud. :) Ja siis tagasi teele ning tuttavat rattateed pidi ringile ja sealtkaudu alguspunkti. Nagu juba öeldud, tuuli oli kohutavalt tugev. Aga muidu oli joosta päris meeldiv. Rõõm oli tunda, et kui 7km täis tiksus, siis sain viimsel paarisajal meetril kiirendamisega ka jälle ilusti hakkama. Olen endaga rahul.

7,26km ja aeg 45:26 http://connect.garmin.com/activity/116581567

No comments:

Post a Comment