Monday, September 5, 2011

5.september - Viimane nädal


Jälle olen looderdanud. Või noh - mitte tegelikult looderdanud - elu on nii kiire ja tegemist nii palju, et lihtsalt sportima ei jõua kuidagi. :)

Kolmapäeval ei jõudnud isegi tervisejooksu etapile. Läksime siis neljapäeval tervisekõnni raames oma linnukest kirja saama. Jooks oli Kadriorus, veidi lühem ring, kui jooksuetappidel. Algul ei saanud kell satelliite ka kätte, kuid ega see ju nii oluline polegi. Tempo oli aeglane, sest poja oli rattaga ka kaasas. Algul siis mees tirtsukese vankriga ning mina lükkasin poja ratast. Umbes teise kilomeetri lõpuosas aga tegime vahetust. Siis liikusime me tirtsuga veidi kiiremini eest ära ning lõpus sai väike lisaring poistele vastu tehtud. :)
25min ja veidi üle kolme kilomeetri http://connect.garmin.com/activity/112027619

Eile käisime Kalamaja pargis pildistamas ning pärast seda veetsime veidi aega kultuurikilomeetril joostes. Mina omas tempos, mees lastega ühes tempos. Pulsivööd ma taas ei võtnud. Samas tunde järgi oli pulss taas keskmisest kõrgem. Kuid enesetunne jube hea. Olemine suurepärane ning minek väga kerge. Tempo oli kiire. Algul jalad kohe ise lippasid kiirelt, pärast juba tahtsin lõpuni proovida. Samas - ega ma kella pealt tempot ei jälginud küll. Lihtsalt kilomeetri lõppedes oli hea tuvastada, et endiselt liiguvad jalad päris kärmelt. :)
Kokku 7,5km ja umbes 43min. http://connect.garmin.com/activity/112027611

Eilse ülihea jooksu põhjal võtsin vastu otsuse, et sätin end pühapäeval stardis Meelise selja taha 4:30 gruppi. Ja siis proovin nendega koos joosta nii kaua kui jaksan. Kui ei jaksa - pole ka hullu, aga kõige optimistlikum lootus mõtleb, et äkki pean isegi kusagil 25-26 kilomeetrit vastu. :hmmm: No läheb kuidas läheb. Ma vähemasti proovin. :) Pulsivöö jääb vist ka maratonil peale panemata. Suur tüdruk, tegelen rohkem "tunnetega". :D
Loen teiste blogisid ja ettevalmistusi ja tunnen end totaalse amatöörina - ei joo Borjomit, ei söö makarone, ei manusta magneesiumi, ei varu geele ja vaseliini... Ainus, mida tean, on üks koht, kuhu tuleb plaaster panna, sest ajalugu näitab seal höördumisohtu, aga see kah rohkem selleks, et midagigi teha... Kuid siis ikka mõtlen, et kauges minevikus joosti ju kah niimoodi... naturaalselt. Aga mul on ilmselt palju paremad tossud. :D

No comments:

Post a Comment