Saturday, May 28, 2011

28.mai - Basseinis on mõnus

Täna ujumine.
Laupäevast tavapärast treenerit ei olnud. Oli hoopis Jaanus. Ja-jah - seesama, keda ma siiani meenutan vahel, kui kurja "kubjast" basseiniäärel kõndimas ja sõnu peale lugemas, et järjest tuleb ujuda. :D

Järjest ujumise kohustus oli tänagi. Ning kuna mind edutati "tugevate" gruppi - ehk siis tegin sama harjutust, mida oskajadki, siis andsin tempodes veidi järgi. Ehk maksimumi tegin küll nii kiirelt kui jõudsin, kuid kolmandat ja neljandat kiirust ujusin tõenäoliselt siiski madalama pulsiga.

Soojenduseks oli 600m. Saja meetri kaupa: 25m paremale hingamist, 25m vasakule hingamist, 25m üle kolme hingamist, 25m üle viie hingamist. Nagu ikka - üle viie hingamine oli keeruline. Sest sel ajal liigutaksin ma käsi kiiremini, et hingamisega jõuda, kuid kuna meid oli rajal jällegi päris mitu, nende hulgas kaks päris algajat, siis jäi ikka keegi ette. Ja sellega läks jällegi vussi korralikult üle viie hingamine. Ainult viimasel korral jõudsin lõpuni välja.
Põhiülesanne oli:
200m kolmanda kiirusega,
100m neljanda kiirusega,
50m maksimumi,
50m tõusvas tempos,
150m neljanda kiirusega,
200m kolmanda kiirusega.
Seejärel anti labad ja oli 800m labadega. 700m pealt läks jalg krampi, nii et hõljusin paarkümmend sekundit korgipaela küljes ja sirutasin varbaid, kuid siis läks niipalju paremaks, et sain ikkagi lõpuni ujutud.
Veel 50m suplust ja välja.

Ning siis diskuteerisime basseini otsa peal pööramise koha pealt niikaua, kuni saime korraks treeneri ka vette - ette näitama. :D

Olemine mõnus.

No comments:

Post a Comment