Thursday, March 17, 2011

17.märts

Eile oli ÜKE.
Nagu ikka, soojenduseks kümme minutit sõrki, seejärel jooksuharjutused. Põlvetõste, sääretõste, üle kolme, väljaastesamm, sama hüppega... Mõtlen vahel, et peaks diktofoni kaasa võtma ja harjutused salvestama - siis seisaks meeles, mida teinekord isegi võiks teha.Siis tuli natuke pikem jooks, sest eelmise korra "puudujad" tegid kahe kilomeetri aja peale jooksmist "järgi". Ning seejärel tuli staatiliste harjutuste kord. Kõigepealt kõhulihaste harjutus, selline, mida lõpuks ometi ka mina ilma "kapita varvastel" suutsin kaasa teha. Väsitav, kuid sain kõik kolm raundi tehtud. Siis seljalihased, käed ja küljed ning otsast peale. Vahepeal kõhulihaste harjutused paarikaupa topispalliga (väga halb kombinatsioon inimesele, kes kardab palli ja ei oma kõhulihaseid :hull: ). Väike jooks ning veel üks ring staatilisi harjutusi. Lõppu veel venitused ja poolteist tundi möödas.


Ülikoolist öeldi mulle eile, et paari nädala jooksul loodavad nad lõpuks oma asjad korda saada ja hakkavad ehk uuesti terviseuuringuid tegema. Hoian silma peal.

Täna siis ujumine.
Eelmisest sandist korrast paras hirm nahavahel. Aga oli palju parem. Ning kuna laupäevane tund lükati tänaseks, siis pidi olema kaks grupi koos. Miskipärast aga olin meie grupist mina üksi. :)

Soojenduseks 400m. 75m krooli ja 25m suplust ning nii siis neli korda. Esimesel korral tänasin taevast, et vaid 75 - rohkem järjest enam poleks jaksanud. Supluse ajal siis nohisesin ja ähkisin, aga iga järgnev kord läks veidi paremaks ning viimane tuli juba päris normaalselt välja.
Siis 3*200m+50m, ehk 200m puntsuga kätetööd ja 50m lauaga jalgade tööd.
Vahele 50m suplust.
Siis lauaga kätetööd. Kõigepealt 50m ühe käega, nii, et hingasin üle ühe tõmbe ja siis teise käega 50m. Ja nii kaks korda.
Lõpus oli veel veidi aega, mille võis sisustada vabalt valitud stiilis. Proovisin siis lihtsalt kõiki tarkusi meeles hoida (pea sügaval vees, küünarnukk esimesena välja, jalad põlvedest sirged, tagumik veest välja jne.) ning lihtsalt abivahenditeta krooli ujuda. Sain tehtud 150m - siis oli aeg läbi ja tuli välja ronida. Aga tunne oli mõnus, oleksin jaksanud veelgi. :)

No comments:

Post a Comment