Monday, March 21, 2011

21.märts

Täna ujumine.
Kui kõik läks nihu (tuju kehva, enesetunne täiesti tõbine jne) siis täieliku positiivse üllatusena oli trenn täna ülimõnus.
Treener saatis mingi hetk kirja, et asjaolude tõttu ta trenni kahjuks ei jõua (tal kah sant päev ilmselt) ning kaasas kava, mida teha tuleks. Ei oska öelda, kas see kiri oli põhjuseks või miski muu, kuid kui eelmine grupp lahkunud oli, jäime me ujulasse kahekesi.

Alustuseks oli ette nähtud soojendus 10min. Kuna eelmine kord läks nii hästi, siis tegin täna sedasama graafikut soojenduseks - ehk siis 75m krooli ja 25m suplust. Kui 300m täis sai, siis oli nohust kinnine nina ka täiesti hingatavaks muutunud. ;)
Edasi pidid oskajad tegema 1000m labadega ning mina 3*300m labadega ning vahele 10 vette-väljahingamist. Aga teadagi - kui kass on kodust ära, siis on hiirtel pidu. Kuidagi tuli hea rütm. Kui 300m täis sai, mõtlesin proovida, et kui palju jaksan veel... Ja läks kuidagi nii hästi, et ma ujusingi 1000m! Müstika! Labad olid loomulikult ülisuureks abiks, kuid ikkagi.... Kilomeeter.... Mina.... Järjest... :D
Seejärel oli ette nähtud 4*100m - alustades II kiirusest ja kiirendades maksimumini. Kiirendust mul muidugi eriti polegi, kuid ujusin need neli korda ära. Ja viies kord veel aeglaselt lõpetuseks.

Üli-üli-üli mõnus trenn oli täna. Ja väga mõnusalt uhke tunde tekitas. :)

No comments:

Post a Comment