Friday, March 4, 2011

4.märts

Kolmapäeval ÜKE.
Taas oli meid suht vähe, seekord siis esimeses grupis viis ja meie grupis seitse. Jõudsin paarkümmend minutit varem ja jooksin niisama. Tunni algul siis 10 minutit sõrki ja seejärel jooksuharjutused. Kuna on endiselt "puhkenädal", siis pidid olema lihtsad harjutused. Nojah, jooksuharjutused olidki. Aga kui siis staatilised harjutused tulid, läks küll raskeks. Kõigepealt selg, kõht, küljed ning siis jalad. Kõik 45sek. Seejärel kõhulihased topispalliga (visates). Taas kõht, küljed, selg, jalad ning siis 40 korda seljalihaseid. Väike jooks vahele ja ring algusest peale. Treener pidi lahkuma ja üks noormees jäi juhendama. Tema aga oli nii elevil kellavaatamisest, et tegime kõiki harjutusi teises ringis 45sek asemel minuti... Tundub, et polegi nagu midagi, aga vahepeal oli küll selline tunne, et annan otsad. Lõpetuseks veel jooks ja venitusharjutused ning taaskord poolteist tundi asist toimetamist seljataga.

Eile väike jooks. Peaaegu viis kilomeetrit ja veidi üle poole tunni. Ilm ilus, maapind libe. Tuule olemasolust sai aimu tagasiteel, kui ta vastu puhuma hakkas, aga selline õrn ja kevadine teine. Samas on tervis natuke käest ära ning seepärast ei olnud nii mõnus kui võinuks olla.
connect.garmin.com/activity/71152534

Vaatan siin viimastel päevadel spordivõistlusi ja proovin teha kalendrit, et millistest võiks osa võtta - et osalustasud väga kalliks ei läheks ja jooksurõõmu ning jaksu jaguks...Ja siis tekkis mõte, et mul ei ole kunagi olnud võistlusele kirja pannes "oma" spordiklubi... Et äkki peaks asutama Spordimuti Spordiklubi. :D:D:D

No comments:

Post a Comment