Saturday, April 9, 2011

9.aprill - Ikka edasi, ikka edasi...

Eile jooksmas.
Ilm oli mõnusalt kutsuv ja täitsa ootasin väljaminekut, aga kui mees õhtul koju jõudis ja minna võisin... no siis oleks tahtnud pigem diivanile kerra tõmmata ja kartulit-kana sööma hakata, mis just valmis saanud oli. Aga siiski läksin.
Raske oli. Teisel kilomeetril kohe nii nõme olemine, et peast käis mitu korda läbi mõte - mis hetkel ma siis nüüd alla annan ja otsa ümber keeran... Suures osas oli see ilmselt tingitud kahest väga kehvasti magatud ööst. Kuid oma osa on siiski ka kehval jooksuvormil. Samas neljanda kilomeetri lõpuks oli juba täitsa mõnus sibada ja allaalndmise tahtmine kadus.
Kuna tegin väikese valearvestuse, siis jõudsin veidi varem koju tagasi, kui plaanitud ja et aega täis saada tegin toas pärast otsa veel natuke staatilist hoidmist ja kõhulihaseharjutusi.
6,15 kilomeetrit, aeg 38:37. connect.garmin.com/activity/78026895


Täna ujumine.
Asendustreener. Mis on oluline seetõttu, et iga inimene pöörab tähelepanu erinevatele asjadele. Täna igatahes keskendusime jalgade tööle.
Soojenduseks 400m - 25m krooli, 25m vesipalli krooli, 25m krooli ja 25m ühe käega krooli. Seda ringi siis neli korda. Vesipalli krool oli niiiiii võõras ja raske ning ajas jubedamalt hingeldama. Üldse oli täna jälle suht jõuetu tunne ujulas. Õhku oli vähe ning jaksu kah polnud.
Siis 3*100m krooli jalgu. Ning vahepeal vette-väljahingamised. No kolmanda saja lõpuks oli tunne, et jalgadest hakkavad saama keedumakaronid.
Siis lubati teha 50m suplust.
Ning et asi oleks veelgi "lahedam", järgnes 150m selili jalgu. Käsi tuli hoida üle pea. Jeesus, mul vajus pea vee alla - ja kui pea korda sain, siis vajus tagumik liiga sügavale ja jalgade töö läks valeks. Puhkisin nagu aurulaev, teisekorra teist otsa vee peale upitades.
Ning siis oli ülesanne 300m krooli. Mina tegin 3*100 ning iga vehele 4-5 vette-väljahingamist. No lihtsalt ei olnud jaksu.
Lõpetuseks veel 50m suplust ja välja.

No comments:

Post a Comment